Защитникът на ЦСКА Николай Бодуров коментира победата на "червените" срещу Лудогорец в Разград с 1:0 в 1/4-финал от турнира за Купата на България. Бранителят призма, че той и съотборниците му са се подготвили добре и определи успеха като заслужен.

"Победихме с много себераздаване и характер. Играхме добре, можехме да затворим мача с 2-3 гола, но пропуснахме. Радващо е, че продължаваме напред за Купата на България. Класен отбор са, няма какво, за наш късмет пропуснаха единственото си положение. Подготвили сме се добре, тренирали сме, разучили сме ги.

Знаем всички, че в един мач се решава всичко, радващо е, че и късметът беше на наша страна. Дано ги победим и за първенството. 

Всяка една победа е сладка срещу силен противник. Черна котка сме им за Купата на България. Дали сме фаворит в турнира? Може да се каже, но не се знае, дай боже да стигнем финала. Може би сме лек фаворит пред другите в отбори, но няма да е лесно, трябва всеки мач да го играем на 100%. За събота нямаме психологическо предимство, да излезем и да покажем нашия футбол, да ги надиграем. Няма да имаме психически и физически проблеми, а и те нямат да имат проблеми", коментира Бодуров пред Диема Спорт след срещата.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2018/2019