Талантът на ЦСКА Илиан Антонов, който се бори с рак, сподели емоционални думи във "Фейсбук", с който обяви, че лечението му е приключило и сега му предстои възстановяне, както и изказа благодарности на редица личности, помогнали му в трудния за него период. Крилото на армейците благодари и на клуба за подкрепата.

Ето какво написа Илиан Антонов:

От днес за мен започва всичко от начало. Смело мога да твърдя ,че съм голям късметлия. Първо,че хванах болестта в самото и начало,и второ,че имах възможността да получа подкрепа от всички вас. Без тази подкрепа, макар и в самият край на лечението, щеше да ми бъде много тежко и граничещо с невъзможното. Имах късмета до мен от самото начало да бъдат хора, на които винаги ще бъда благодарен. Лечението за мен приключи и сега започва възстановяването.

Благодаря на Бог,за силата която ми дава да продължавам да се боря! Бих искал да изредя имена на хора и институции, без които нямаше да бъда тук прекрачил това тежко изпитание за толкова кратък период. На семейството ми и приятелката ми. На майка ми, която извървя плътно до мен този лабиринт и не потрепна по-пътя! На Венци Митов за бързите решения в самото начало и подкрепата през цялото време. На ЦСКА,които бяха плътно зад мен както морално,така и финансово. На всички доктори и сестри, които взеха бързи и адекватни решения и направиха престоите ми по-лесно преодолими!

Доц. Д-р Желязко Арабаджиев
Проф. Д-р Калоян Давидов
Д-р Борислав Сотиров
Д-р Владимир Милов
На лекарския екип на ЦСКА
На психоложката на отбора Полина Хаджиянкова
На Стилян Петров за подкрепата и съветите.
На младият лекар-стажант Ивайло Иванов, който беше на разположение по-всяко време и за всякакви въпроси и съвети.

И не на последно място на всички, които ме подкрепиха и изпратиха добра енергия към мен. Благодаря на доц.Арабаджиев за възможността да бъда от полза с моя личен пример на други млади хора, които попадат в тази ситуация и трябва да поемат по този път. Това ще бъде привилегия за мен.