Огромен скандал гръмна между вечните съперници Левски и ЦСКА. Фенове на „сините”, сред които бе и легендата на  клуба Стефан Павлов – Фифи Перото, се изгавриха по гнусен начин с „армейците” на коледно тържество в Елин Пелин, разбра БЛИЦ. Запалянковците надянаха на живо прасе червен шал, извършвайки ритуал преди заколването му. Още по-отвратителното е, че в пищната церемония е участвал и попът на града.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Реакцията на феновете на ЦСКА не само от Елин Пелин, но и от други краища на страната, беше мигновена. Те обявиха, че замислят да заведат дело заради публичната подигравка срещу любимия им отбор.

„Това е гавра и с ЦСКА, и със самото животно. Затова вероятно ще се обърнем и към сдруженията, които защитават правата на животните. Всяко нещо на този свят си има граници. Да, както те, така и ние си позволяваме да се шегуваме помежду си, да се нападаме, та даже и да обиждаме и ругаем. Но случаят в Елин Пелин е отвратителен и чашата тотално преля. Само хора с комплекси и с изкривено съзнание могат да сътворят подобен идиотизъм”, коментират привърженици на „армейския” отбор пред БЛИЦ.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020