Капитанът на ЦСКА-София Борис Галчев призна след завръщането на отбора от Австрия, че напрежението около двата клуба и разделението между феновете влияе на играчите на тима. Халфът сподели, че само Лудогорец е на по-добро ниво от „червените“ от отборите в елита. Той изрази задоволство от проведения лагер в Австрия.

„Добър лагер за нашия отбор. Знаете с какви съперници играхме. Все още сме далеч от тях. Хубавото е, че имаме много млади играчи, които са бъдещето на българския футбол. Според мен Интер ни подцени и не игра на 100% срещу нас. Готови сме за първенството, но това трябва да каже треньорът. Ще се види, когато започнат мачовете“, коментира Галчев.

„Нормално е напрежението около двата клуба ЦСКА да ни влияе. Не е приятно разделението между феновете. Знаете какво беше миналата година, дано и сега да е така. Според мен има голямо отдръпване от страна на привържениците от нас, но дано не съм лош пророк. Това ще си проличи на мачовете. Аз съм взел своето решение, но не мога да коментирам феновете на коя страна ще застанат“, призна капитанът.

„Само Лудогорец ни превъзхожда от отборите в елита. С останалите сме на едно ниво. Мачовете ще покажат най-добре. Нека изиграем няколко срещи и тогава можем да правим оценки“, завърши халфът на ЦСКА-София.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: "А" група - трансфери и подготовка
Програмата на Първа професионална лига
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа