Румънската колония в ЦСКА може да се увеличи съвсем скоро. През миналата седмица един от акционерите в клуба - Христо Стоичков, анонсира, че е много възможно на "Армията" да дойде нов директор. По информация на "7 дни спорт" се чака в най-скоро време работа в клуба да започне Нарцис Радукан. 41-годишният румънец е много добре известен у нас, след като преди години беше спортен директор на Стяуа. След това Радукан беше свързван и с пост в ЦСКА, докато клубът беше собственост на фирма "Титан" на бизнесмените Иво Иванов и Димитър Борисов.

Любопитното е, че Нарцис Радукан е човек от най-близкото обкръжение на треньора на ЦСКА Едуард Йорданеску и неговия баща Ангел Йорданеску. 41-годишният румънец има доста богата визитка в родината си, защото е бил на ръководни постове в Стяуа, Конкордия, Оцелул Галац, Астра и Търгу Муреш. Доскоро Радукан работеше в Пандури, който бе воден именно от Едуард Йорданеску. Едно от условията на новия треньор на "червените" е точно Радукан да влезе в неговия екип.

Освен че са близки приятели, Едуард и Нарцис са кръстник и кумец. Преди няколко месеца около двамата се завъртя слух, че ще поемат Динамо Букурещ. В крайна сметка обаче начело на кучетата застана Йоан Андоне.

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига