Защитникът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски изрази мнение, че „червените“ беше един от четиримата играчи на тима, които присъстваха на рекламно събитие на един от спонсорите на клуба. 

„Един професионален футболист си има ангажименти, но това събитие бе забавно и бързо. Беше ново и интересно. Благодаря за възможността да сме тук, благодаря  и за поканата и честта да сме на такова грандиозно събитие. Дано занапред да имаме добра съвместна работа със спонсора ни“, започна Чорбаджийски. 

„Трябва да минем от национален в клубен отбор – това е част от нашите задължения. Това го правим през няколко месеца. Националният тим се представи много добре. Колективът в отбора и целеустремеността на всички са похвални, всички дадоха всичко от себе си. Разочаровани сме от мача в Кипър, имахме реална възможност да се класираме и да продължим напред. Добро начало за тима ни, има добра основа. От нас зависи да се развиваме и да продължаваме напред“

"Винаги има напрежение в ЦСКА, защото се стремим да сме първи навсякъде. Но това напрежение е сладко напрежение", коментира бранителят.

За предстоящия мач с Дунав от 16-ия кръг на Първа лига, защитникът обясни: „Нямаме право на грешка. Днес се събрахме с отбора. Имаме време, дай Боже всички да сме здрави“.

Срещата в Русе между „драконите" и „армейците" е тази събота (24 ноември) от 15:00 часа. 

„Смея да кажа, че ЦСКА има най-дългата скамейка от всички отбори в Първа лига. Всеки е равностоен на всеки и може да го замени, без да се чувства липса“, завърши Чорбаджийски.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019