Едвин Джеси изигра последния си мач за ЦСКА. Преди победата с 5:0 над Берое той, както и Рубен Пинто, получиха благодарствени плакети от ръководството на клуба.

"Бях в ЦСКА повече от две години, но всяко начало има и край. Тръгвам си с добро настроение. Надявам се отборът да направи пробив в Лига Европа, защото ЦСКА е клуб със страхотна история и традиции", каза Джеси.

"Нищо не очаквах, но това е един жест на уважение, който ме трогна изключително много", коментира той по повод подарения му от ръководството плакет.

След това Джеси каза кой е най-запомнящият се за него момент с червената фланелка, а също така с кого се е разбирал най-добре в отбора. "Мачът срещу Адмира Вакер. Знаехме, че ще спечелим, но въпросът бе как? Начинът, по който го направихме, беше впечатляващ. Имам добра връзка с всички, но мисля, че Енрике Рафаел ми е най-близък. Не исках да го казвам, но Енрике се разплака. Аз също чувствам тъга. Надявам се някой ден да се върна", каза Джеси.

"Българското първенство не е като английското или някое от топ първенствата, но е добро. Много големи отбори нямат като фенове като ЦСКА", добави крилото. 

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020