Един от голмайсторите за ЦСКА при победата над Септември - Кирил Десподов коментира успеха и собственото си представяне в срещата. Нападателят призна, че не е в най-добрата си форма, след като направи два сериозни пропуска в мача.

„Създадохме доста положения, вкарахме един гол през първата част. Излязохме мотивирани през второто полувреме, вкарахме нов гол и пропуснахме поне още три“, коментира Десподов.

„Отборът на Септември подходи доста дефанзивно. Опитаха се да играят на контраатака. При гола ми, добре, че изчаках, защото щях да остана в засада. Поех топката, видях, че вратарят е заел позиция към далечната греда и я бих в близкия ъгъл“, коментира гола си Десподов.

„Не се намирам в добра форма, но ще поправя това и ще върна предишната си такава. Не е приятно да играем пред празни трибуни, публиката много ни липсва. Тя ни вдига, ако днес имаше публика, резултатът нямаше да бъде само 2:0. Добре е, че разликата с Лудогорец е само една точка , но не трябва да вдигаме главите. Има още два мача до края на полусезона, накрая ще видим какво ще стане“, каза още голмайсторът пред Диема Спорт след мача.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма