Легендарният треньор и настоящ почетен президент на ЦСКА Димитър Пенев отново изненада и разсмя всички с изказванията си. Стратега от Мировяне коментира развитието по казуса с "Българска армия", както и назначаването на Георги Дерменджиев за селекционер на националния отбор.

"Честито на ръководството, на всички цесекари, чорбари, супаджии. Да са живи и здрави да подкрепяме ръководството. Да строим нови лица на стадиона, защото 50 години нищо не се е пипало в този двор. Този стадион заслужава да бъде млад и обичан от младото поколение", каза Пенев пред БНР по повод решението на Министерски съвет да разреши на ръководството на клуба да модернизира стадион "Българска армия" чрез създаването на съвместно дружество. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Минал съм този етап. Знаете много добре, че съм участвал като треньор на националния отбор. Няма да говоря за успехите. Жалкото е, че и при мен имаше този етап. Нямаше търпение – 20 дни да ме изчакат да ми свърши договора и то след европейско първенство", коментира Пената назначаването на Георги Дерменджиев на мястото на Красимир Балъков начело на националния отбор. 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020

Харесайте страницата ни във Фейсбук за още интересни новини от света на спорта!!!