Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев, който заедно с Люпко Петрович са консултанти на временния треньор на "червените" Добри Митов, също присъства на пресконференцията преди дербито с Лудогорец. Очакваният с голям интерес мач е утре от 20:15 часа на "Армията". Преди него ЦСКА изостава само с три точки от "орлите". 

"Какво да кажа, няколко въпроса зададохте вече за Лудогорец. Готвим се цяла седмица. Кой от футболистите не иска да спечели такъв мач? И малки, и големи травми да имат, ще искат да спечелят", коментира Пенев. 

"Трябва да се даде 100% заявка, че ЦСКА трябва да е шампион. Предимството ни е домакинството, желанието на нашите футболисти ще е по-голямо за победа, отколкото на противника. Дай Боже да спечелим. Не го приемам ЦСКА да се страхува от пълния си стадион", сподели Пената.

"Едно домакинство винаги е предимство, терен, публика, съобразяват се с отделни качества на отделни футболисти. Въпреки че имаме контузии и наказани, ние имаме качество. Заради тази публика и заради самите нас на скамейката, играчите са задължени за победата", добави Димитър Пенев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019