Ръководството на ЦСКА, изглежда, най-после намери новия треньор. Все още новината не е потвърдена официално, но според източници на БЛИЦ на този етап с най-големи шансове е Нестор Йевтич.

35-годишният специалист, роден в Сърбия, за последно е бил начело на Спартак (Търнава). Йевтич успява да изведе тима до шампионската титла още при първия си сезон като старши треньор. Младият специалист поема Спартак (Търнава) през 2017-а и преди месец ликува с ценния трофей. Преди това Йевтич е бил помощник-треньор в Шалке 04, Хановер, Хамбургер и Аустрия (Виена). Преди години е работил във Валенсия и Ювентус като кондиционен треньор, както и в школата на Уест Хям. 

Любопитен момент от живота на Йевтич е, когато през 2000 година решава да смени фамилията си на Ел Маестро и се прекръства на Нестор Ел Маестро.

Както БЛИЦ първи разкри вчера, друг от вариантите за наставник на "армейците" е полякът Мачей Скоржа, който два пъти извежда Висла (Краков) до шампионската титла в родината си, а веднъж я печели и с Лех (Познан). 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ