Спортният арбитражен съд в Лозана публикува на официалната си страница дълъг списък на делата, които ще бъдат разгледани до края на април. Казусът на ЦСКА срещу УЕФА обаче не фигурира в предвижданите за наблюдение и евентуално разрешаване от КАС. 

Логично възникват въпросите дали Спортният арбитражен съд е отсвирил "армейците" или споровете на клуба от "Армията" с европейската футболна централа вече са били разгледани, но резултатът от тях не е известен. 

Това, че казусът с ЦСКА не фигурира в изкарания днес списък на КАС, не означава, че "червените" са аут от евротурнирите каквито съмнения се породиха сред феновете. Както е известно, срокът за лицензиране за Европа е 31 март и се очакваше казусът да бъде решен до тогава от Спортния арбитражен съд в Лозана. 

БЛИЦ СПОРТ научи, че от "Армията" не са пожелали в Лозана да разглеждат делата им. "Червените" смятат да разрешат споровете си с УЕФА директно с европейската футболна централа. При това положение казусите им няма да бъдат под наблюдението на КАС и от изнесения днес списък не трябва да се правят пребързани тълкувания, че "червените" са аут от Европа.

Пълният списък на делата, които КАС предвижда да разгледа до 23 април - ТУК!