Момчетата от Екзекуторс (Хасково) спечелиха фен купа ЦСКА от тазгодишния събор в Минерални бани. Във футболния турнир на малки вратички взеха участие отбори от Хасково, Харманли, Кърджали, Свиленград, Димитровград и Минерални бани, информира Xnews.bg. Финалът между Екзекуторс (Хасково) и Харманли завърши 3:2, като колегата Тихомир Петков-Муши отбеляза хеттрик и донесе купата на хасковлии. Отборът на тазгодишния шампион бе в състав: на вратата Петьо /Старшията/, полеви играчи Дидо /Доктора/, Цецо /Рендето/, Стефан /Бичето/, Марин /Меси/ и Тишо /Муши/. Младите "армейци" от Кърджали останаха на трето място. 

"След 4-годишно прекъсване отново се връща традицията да се събираме привърженици на ЦСКА в националния курорт", коментира организаторът Иван Вълчев.

Всички фенове се обединиха в подкрепа на тартора на агитката на "армейците" Иван Кюстендилеца, срещу когото се води дело след боя на пистата на мача между Локомотив (Пловдив) и ЦСКА от миналия сезон. Заради това тазгодишното мото на събора на феновете беше "Ние сме с теб, Иване". Вечерта завърши подобаващо със заря, торта и песни за любимия отбор.