Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро даде своето мнение след края на мача, в който неговите възпитаници победиха Дунав в Русе с 2:0. 

"Доволен съм от резултата. Тук не е лесен терен да се играе, не е лесно място да се победи. Важно беше да спечелим трите точки. Не контролирахме двубоя поне през първото полувреме, което не е много задоволително, но имахме контрол върху резултата. Трябва да вземем максимален брой точки. Дунав не е най-добрият отбор в лигата при защитата на статични положения. Не е тайна, че не играхме добре през първото полувреме. Обърнахме внимание на това на почивката. Хубаво е, че още с първата атака във второто полувреме поведохме", каза Ел Маестро.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Това е футболът, най-важното е да вземем трите точки. В труден мач като гост не мога да избирам кога да вкараме, но докато го правим няма да се оплаквам. Постигаме сухи мрежи, което е добре. Успяхме да запазим вратата си от гол. Трябва да направим всичко, което можем. Очаквам да играем най-добрия си футбол и се надявам да печелим в следващите мачове. Славия не е отбор във форма в момента, но има качества и показа, че може да играе добри мачове срещу големите отбори. Трябва да сме в най-доброто си състояние", добави специалистът.

"Предпазливост – това  повече от всичко друго. Той не бе в най-доброто си състояние, контузи се около мачовете с националния отбор, а после решихме, че този двубой идва прекалено рано за него", завърши треньорът на ЦСКА.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019