Станислав Манолев и Валентин Антов ще попаднат сред стартовите единадесет в трета поредна среща на ЦСКА. Очаква се те да започнат и срещу Витоша (Бистрица) в петък. Срещата от 15-ия кръг на Първа лига е от 17:45 часа на "Армията".

В последните два мача - пак с Витоша, но за Купата (3:1), и срещу Локомотив (Пловдив) за първенство (1:0) Манолев игра на десния бек, а Антов опорен халф. Най-вероятно треньорът Нестор Ел Маестро ще им се довери и в двубоя в петък, пише "Тема спорт".

Манолев тепърва се връща към оптималната си кондиция и трупа игрова практика, след като в продължение на три месеца се възстановяваше от контузия в коляното. 17-годишният Антов пък отново попадна сред титулярите след повече от два месеца. В началото на сезона той стартира в двата сблъсъка с Рига в Лига Европа през юли, но след това играеше основно за формацията на "червените" до 19 г.

Цели шестима от ЦСКА висят с по четири жълти картона и при нов ще бъдат наказани за една среща. Заплашените от спиране на правата са Николай Бодуров, Ангел Лясков, Борис Секулич, Жанио Бикел, Рубен Пинто и Кирил Десподов.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019