ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НА БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро потвърди бомбата на БЛИЦ за Мартин Стойчев. Ние първи съобщихме още на 16 януари, че "червените" привличат младежкия национал oт Арда. 20-годишният десен бек игра в Кърджали под наем от Септември (София). 

Първо в БЛИЦ: ЦСКА договори национал!

"Да, смятам, че има възможност да го вземем. Ние го наблюдаваме от известно време и се надяваме сделката да бъде завършена", каза треньорът на "армейците" след контролата с Трактор от Иран, загубена с 0:1.

"Никога не е хубаво да загубиш, ние винаги търсим победата. Като погледнем развоя на мача, крайният резултат е нелогичен на фона на положенията, които имахме, особено през първото полувреме, но имаме още върху какво да работим“, каза Ел Маестро след мача в Белек.

 WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

„Първото полувреме нападателите ни имаха сили и бяхме опасни. На същите две позиции имаме дефицит във фитнес аспекта. И Матиас, и Майкъл не са в оптимално кондиционно състояние, колкото до Илиан Антонов и Марк-Емилио - те са още млади, но съм доволен от тяхното израстване“, продължи треньорът на ЦСКА.

„Тобиас Хайнц има контузия на глезена, която не е много сериозна и скоро ще се възстанови“, обясни Ел Маестро.

Наставникът изрази надежда, че Фернандо Каранга скоро ще се присъедини към отбора. "Подписахме с него миналата седмица и още в началото знаехме, че има проблеми с документацията в Бразилия. Когато се справи с тях, ще дойде по най-бързия начин", каза треньорът на ЦСКА.

„Надявам се, че няма да си тръгне. Иван Турицов е много добър играч, има интерес към него, но той играе всеки мач и е важна част от отбора“, каза треньорът на ЦСКА относно бъдещето на Иван Турицов, който играе на една позиция с Мартин Стойчев.  

„Днес направихме твърде много нарушения. Съдиите в Турция не са на нивото, на което на нас ни се иска и това създава напрежение, но ние трябва да се сдържаме“, завърши Ел Маестро във връзка с червения картон на Амос Юга. Халфът беше изгонен и в първата контрола в Турция - загубата с 0:2 от Корона (Киелце).

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024