Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е разочарован от поражението с 0:1 от Левски, което свали "червените" от върха в Първа лига. "Мачът не беше максимално красив. Много емоция и битка. И двата отбора имат вина. Не създадохме нищо, и Левски не създаде нищо. Те вкараха гол от нищото, а ние не вкарахме от нищото. Счупени сме, но трябва да се възстановим. До зимната пауза трябва да спечелим всички двубои", коментира треньорът на ЦСКА.

"Ако искаш да играеш с млади български футболисти, трябва да поемаш тези рискове. Лясков се развиваше позитивно, случват се тези грешки", каза Ел Маестро. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Това е дерби. И двата отбора бяха нервни в началото. През последните 20 минути на първото полувреме те изглеждаха по-добре. Второто бяхме малко по-добре", продължи специалистът.

"Реферът се справи", добави Ел Маестро.
 
"Дербито е важно, защото ако го спечелиш, имаш вятър в платната, да използваш позитивната атмосфера. Ако загубиш, може да се случи обратното. На играчите им е по-трудно от мен, защото дадоха повече в това дерби. Но загубихме три точки, а не пет или девет. 22 от 30 точки не е добре за ЦСКА. Очевидно не е добър знак да загубиш двете директни дербита, но ще играем по четири пъти и ще видим накрая на сезона. В момента сме доста долу заради загубата, а Левски е вдъхновен от победата. Ще видим какво ще се случи в следващите седмици", допълни треньорът на ЦСКА. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019