Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори пред клубния сайт след контролата срещу Шанхай Шенхуа, която "армейците" спечелиха с 1:0 с гол на Али Соу.

"Няма нищо по-скучно от това да даваш интервю след приятелски мачове. Даже може и след утрешната тренировка да направим едно. Мисля, че изиграхме приличен двубой срещу много организиран и компактен съперник. През цялата среща се опитвахме да намерим път през защитата им. Не беше лесно, но въпреки това съм щастлив, че успяхме да намерим пътя до вратата им в края. Хубаво е да спечелиш, също така с любимия ми резултат. Няма контузии. Всички, играли днес, се стараха, работиха здраво и утре продължаваме", каза специалистът.

"Бих казал, че Кирил Десподов има пренатоварване, а не контузия. Може би сме го тренирали твърде усилено. Той имаше нужда от почивка днес, както Валентин Антов и други играчи. Знаете, че само единадесет могат да бъдат на терена. Имаме достатъчно мачове, така че всеки да получи своите минути и всички да са готови до двубоя срещу Черно море", добави Ел Маестро.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019