ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро проговори на български на първата си пресконференция след завръщането си на "Българска армия".

Специалистът се срещна с журналисти преди реванша със Сепси в Лигата на конференциите. "Червените" загубиха първата среща с 0:2 у дома, а утре от 20:00 часа ще имат възможност да поправят грешката си.

Роденият в Сърбия наставник бе попитан кога е бил потърсен за първи път от ръководството на ЦСКА, за да смени Саша Илич и отговори на български език.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Дани Ганчев ми се обади след мача в четвъртък, беше около полунощ. И без да му мисля много, взех самолета и пристигнах в София в петък сутринта. Защото ЦСКА е много голям клуб и за много треньори е голяма чест да бъдат начело на ЦСКА. Чувствам, че имам недовършена работа тук. Много обичам ЦСКА, тук се чувствам като у дома си", заяви Ел Маестро.

Специалистът каза и дали се притеснява от честите смени на треньорите в ЦСКА.

"Притеснявам се. Съжалявам, че моят български не е достатъчно добър, за да мога да отговоря на всеки въпрос. Още не се чувствам комфортно да говоря на български, но уча бързо. А сега ще продължа на английски", каза треньорът.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!