ЦСКА очаква крилото Андре Монтейро-Укра на първата си тренировка след завръщането си в София. “Армейците” си идват днес в 22:05 часа с полет от Франкфурт, след което ще получат тридневна почивка.

Следващото занимание е на 7 февруари (сряда). Дотогава в България би трябвало да пристигне и Укра. Както е известно, той тренира няколко дни с отбора в Сандански, след което бе изпратен на специални процедури в клиника в Щутгарт. Възстановяването на 29-годишния футболист върви доста добре и треньорският щаб има желание да го задържи в отбора за постоянно. Това призна Стамен Белчев още преди заминаването на отбора за Испания.

Очаква се португалецът да подпише договор през следващата седмица. Заради операция на коляното треди малко повече от 6 месеца обаче Укра едва ли ще се завърне на терена преди средата на март.

Крилото има доста солидна визитка, като е записал близо 170 мача в елита на родината си за Порто, Олянензе, Брага и Рио Аве, а за националните гарнитури на Португалия има над 40 участия.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018