Бивши шефове и футболисти на ЦСКА продължават да правят всичко възможно, за да запазят истинския клуб. БЛИЦ научи, че част от доскорошните управители и играчи на “червените” са се срещнали с представителя на Васил Божков – Цветомир Найденов. Именно той и останалите от екипа искат да оздравят клуба и да го запазят, като не позволят да бъде допуснато каквото и да е преименуване, преструктуриране и сливане.

По неофициална информация на срещата е бил доскорошният изпълнителен директор на ЦСКА Александър Тодоров, бившият шеф на школата и легенда на клуба Спас Джевизов. Разпространиха се и имена на футболисти, които също са били на срещата. Двама от тях са били вече освободените Стоян Колев и Костадин Хазуров, имаро е още двама, за които нямаме потвърждение.

Идеята с присъствието на Спас Джевизов е той да работи в тандем с другото име, което днес се завъртя в публичното пространство - Адалберт Зафиров. БЛИЦ направи опити да се свърже с повечето участници в срещата. Александър Тодоров каза, че не е удобно да говори. Адалберт Зафиров отрече каквато и да е информация и допълни, че за първи път чува за подобно нещо. Футболистите не отговориха на повикванията ни.