Диего Фабрини реши да напусне ЦСКА и да премине в Динамо (Букурещ). Италианският халф обясни защо си тръгва от "Армията". 

Фабрини записа специално видео съобщение до "червените", което беше публикувано във фейсбук страницата на ЦСКА. 

"През последната седмица халфът проведе няколко разговора с ръководството, в които декларира своето желание. В крайна сметка клубът ни постъпи с разбиране към личните мотиви на Фабрини и финализира сделката с Динамо (Букурещ). Параметрите по нея се запазват в тайна между страните. Фабрини няма да бъде под наем, тъй като Динамо придобива изцяло правата му. ЦСКА ще запази и солиден процент при негова бъдеща продажба", написаха "армейците".

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Здравейте на всички. Искам да ви кажа защо взех това решение. То е изцяло мое. Всички хора в клуба опитаха да променят решението ми, особено президентът и собственикът на ЦСКА. Всички. Но в този момент от живота ми имам нужда от промяна. Не се чувствам на 100% щастлив, а когато не се чувствам на 100% щастлив, представянето ми не е перфектно", коментира Диего Фабрини.

"Мисля, че за мен, за клуба, за всички, решението е най-доброто. Искам да благодаря на всички - на съотборниците си, на всички служители, на ръководството. Искам да благодаря на феновете, защото бяха невероятни. Пожелавам успех на съотборниците си. Надявам се ЦСКА да стане шампион. Благодаря за подкрепата и хубавите моменти", завърши Фабрини.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020