Феновете на ЦСКА предприемат нов опит да помогнат на клуба финансово. Фен клуб "Сектор Г", "Ред енимълс" и "Червени сърца" започват подготовка за кампания „Аз обичам ЦСКА“.

"Феновете на ЦСКА неведнъж през годините са доказвали, че са плътно зад отбора и се опитват по различни начини да помагат на клуба. По инициатива на група привърженици стартира кампанията "Аз обичам ЦСКА". Фен клуб "Сектор Г", Сдружение "Червени сърца" и "Ред енимълс" започнаха подготовка за кампанията, целта на която е да се подпомогне клубът. Организаторите категорично заявяват, че "Аз обичам ЦСКА" не е създадена по идея на клуба, а на уважавани червени фенове. Идеята е представена на ръководството на ЦСКА и получи неговата подкрепа“, пишат привържениците.

„Целта на кампанията не е феновете да издържат клуба, а да прикани привържениците да бъдат активни и посредством тези и други общи усилия да превърнат всички армейци в една единна общност, способна да брани своите интереси и тези на клуба от всички и всичко. Организаторите на "Аз обичам ЦСКА" приканват всеки, който одобрява идеята, да се включи в кампанията и да подкрепи клуба по един от следните начини:

1. Да закупи фланелка от пениран памук тип пике от Фен магазина на "Армията" - цена 35 лева

2. Да закупи фланелка от памук с бяло бие от Фен магазина на "Армията" - цена 20 лева

3. Да внесе дори минимална сума в дарителската сметка на кампанията:

Банка ДСК
Титуляр Сдружение "Червени сърца"
IBAN: BG97STSA93000020638392
BIC:STSABGSF

„Всички събрани средства ще бъдат под контрола както на трите организации, така и на всяка друга фен организация, която заяви такова намерение. След приключване на срока на кампанията резултатите ще бъдат отчетени пред всички чрез средствата за масова информация и дарени на клуба за подпомагане изграждането на по-добра база на Академия ЦСКА", споделиха организаторите.

"Обръщаме и специално внимание на онези, които заплатиха за закупуване на акции в ПФК ЦСКА и все още имат средства в ЕЛАНА. Вашите пари не са дарени на ЦСКА. Те са в ЕЛАНА и ако не ги поискате обратно -те ще останат там завинаги. Ако вашата идея да подпомогнете ЦСКА все още е в сила, то изтеглената от там сума можете да дарите по сметката на тази кампания. Ако пък не, просто си ги възстановете за себе си!"