Феновете на ЦСКА се активизираха с реакции след изненадващото решение на ръководството преди последния двубой за сезона - бараж срещу ЦСКА 1948 за класиране за Лигата на коференциите този петък от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". Клубът реши да пусне билети за всички сектори, с изключение на ВИП ложата, на цена от 1 лев, а съперникът е един от големите дразнители за запалянковците на "армейците". 

Играчите на Стамен Белчев ще преследват трета поредна победа над ЦСКА 1948 през сезона или общо пета в последните шест срещи, за да си осигурят участие в Европа през новия сезон. 

Ето и част от коментарите на феновете след новината за билетите:

"Силни сме когато сме заедно, затова без оправдания и да ги смажем! Да видим как ще се подиграват когато червената стена е отзад".

"Играчи се сменят, треньори идват и си отиват но ние оставаме и мамка му ние сме ЦСКА а най-силното оръжие на ЦСКА винаги е било публиката!

"Да приключим един тежък сезон с достойнство пък да става каквото ще".

"Страхотно. Би било сега още по-страхотно, ако туристите ги накарате да изиграят поне един мач като хората и ако може да вкарат гол, за да бием по някакъв начин. Феновете ще бъдат там без значение от цената на билетите, но тези анонимници, които приключват с футболната си кариера след този клуб - те и духом не са тук"

"Пълен стадион за баража! ЦСКА е най-популярният клуб в България, от столицата, с население 1 236 000 души. За сравнение плейофите за ОСТАВАНЕ в Бундеслигата се играха пред пълни трибуни. Дюселдорф е с население 588 735 души, а стадиона им е с капацитет 54 600. Населението на Бохум е 361 876, а стадиона 31 328. Всяко празно място на националния ще означава провал".

"Вярно е че отборът играе зле... Ама да попитам къде са онези фенове които при всеки важен мач търсят да разменят билетчета и да искат да са първи на стадиона".

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!