Часове преди срещата си с Етър, футболистите на ЦСКА стреляха с пистолет, пише "Монитор".

Това се случи при посещението им в Националния военен университет „Васил Левски” във Велико Търново. Те бяха приети от началника на университета, полк. Иван Маламов, запалиха свещи във ведомствената църква „Св.Седмочисленици” и посетиха криптата под нея. След това някои от футболистите стреляха с пистолет в стрелковия комплекс и си направиха селфи с нежната част под пагон.

Днес от 18,30 ч. на ст. Ивайло, Етър приема ЦСКА. Преди мача ст. треньорът Росен Кирилов съобщи, че в състава на „виолетовите” няма проблеми и са готови да се борят за трите точки.

„В ЦСКА има напрежение. Загубиа последните си две гостувания. Но това е клуб с авторитет в българския футбол. Имат много добри футболисти и треньори и страхотна публика зад гърба си. Така, че срещу тях винаги се играе много трудно. Сигурен съм, че мачът ще бъде завързан, че ще затрудним максимално ЦСКА. Дано победим. Не сме се отказали да гоним шестицата.  Сигурен съм, че на мача ще има много фенове и че трибуните ще са пълни”, каза Кирилов.

Два часа преди началото на мача, на ст. вайло отваря врати и фенмагазинът на Етър.

А феновете на „виолетовите” ще използват спортното събитие за благоворителност. На трибуните ще има урни, в които публиката ще може да дарява средства за лечението на търновецът Петър Иванов, парализиран след автомобилна катастрофа вече 13 години.