В английската столица Лондон отвори врати Футболна академия "ЦСКА - Лондон". Идеята за създаването й беше подкрепена от ръководството на ЦСКА и след разрешаването на редица организационни въпроси вчера (9 септември) бяха проведени първите тренировки на децата от школата.  

На заниманието присъстваха 54 деца, информира cska.bg. Тренировките ще се провеждат всеки вторник, събота и неделя на най-модерната база в момента в Източен Лондон - Draper's Field Recreation Ground, Leyton High Road. Освен от България, в Академията вече са се записали и момчета от Русия, Литва и Латвия, а интересът продължава да расте.

Фен клуб CSKA SOFIA UK уважи тренировката на Академията, а след като привържениците изпяха "Още от дете", всички родители, състезатели и треньори ги аплодираха бурно. За домашна работа малките футболисти имат задачата да научат текста на  най-популярната песен на ЦСКА, а от следващото занимание първо ще пеят, след което ще започват да тренират.

Официалното откриване на Футболна академия "ЦСКА - Лондон" ще бъде на 7 октомври, когато в английската столица ще гостуват Димитър Пенев, Велизар Димитров и Милко Георгиев.

Футболистите на ЦСКА Антон Недялков, Божидар Чорбаджийски, Станислав Манолев, Николай Бодуров и Фернандо Каранга записаха специален клип, в който призовават малките футболни таланти в Лондон да станат част от Академията и да изживеят магията на ЦСКА.

Треньорите в Академията са само българи, притежаващи лицензи от Футболната асоциация на Англия. 

Детска футболна академия "ЦСКА Лондон" записва деца, родени 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 година. Те ще тренират срещу заплащане.

Таксите са разделени на три варианта:
Вариант 1 - годишно - 300 паунда за сезона (септември - юли)
Вариант 2 - 6 месеца - 180 паунда
Вариант 3 - месечно - 40 паунда

Адрес на тренировъчната база:
Draper's Field Recreation Ground
Leyton High Road
Leyton
E15 2DD

Записване:
[email protected]
www.cskafootballacademylondon.com
Информация :
‎07999774740