Гаврата с ЦСКА продължава. Всъщност, подигравката, която Гриша Ганчев и обкръжението му упражняват върху най-титулувания български клуб, придобива нечовешки размери. На състояло се заседание на ПФК ЦСКА АД назначеният от Ганчев за изпълнителен директор Николай Иванович Паслар е внесъл проект на покана до акционерите в клуба за общо събрание на 26 юли 2016 година. Той е приет единодушно без да има предложения или изказвания.

На събранието са присъствали само Паслар и Тодор Тодоров, докато третият член на УС на ПФК ЦСКА АД - Ивайло Манджуков, не е присъствал, тъй като е в чужбина.

Едно от решенията обаче е скандално:

"Наименованието на ПФК ЦСКА АД се изменя от "Професионален футболен клуб ЦСКА" на "ФК Лупи АД". Под този прякор е познат бившият шеф на ЦСКА Александър Томов.

В допълнение седалището на клуба ще бъде променено от бул."Драган Цанков" №3 (там е стадион "Българска армия"), на бул. "Джеймс Баучер" №71, етаж 3, ателие 4. Това всъщност е домашният адрес на Николай Паслар, който живее там под наем, допълва "Сега".

Извън замислената гавра с името на ЦСКА, на общото събрание ще бъде приет "годишен финансов отчет на ПФК ЦСКА АД за 2015 година и докладите на експерт-счетоводителя".

Проектът се очаква да бъде обжалван от синдик Дора Милева, а Николай Паслар и останалите членове на УС и НС  ще бъдат освободени от съда.