Героят за ЦСКА в Стара Загора Тиаго заяви, че борбата за титлата с Лудогорец остава отворена, след като "армейците" спечелиха с 1:0 срещу Берое с негов гол и съкратиха разликата с лидера до една точка. По-рано през деня "орлите" завършиха 1:1 с Левски в Разград. В последните два кръга "червените" имат дерби с вечния съперник Левски и домакинството срещу Ботев (Пловдив), а Лудогорец гостува на "канарчетата" и приема Черно море.

„Успях да вкарам ранен гол тук се играе трудно. След като вкарахме гол, установихме контрол върху мача. Накрая излязохме победители. Аз вкарах, но можеше да е друг. За мен няма значение. Важно е отборът да побеждава. Борбата за титлата е отворена. Ние не мислим за противниците. До края трябва да побеждаваме“, сподели Тиаго, който бе избран за най-добър играч на мача в Стара Загора.

„Един от най-трудните мачове е с Левски. Влизаме двубоя за победа. Това е нашата цел. Дано излезем победители от тази битка“, добави бразилецът за дербито срещу "сините" на 21 май (вторник) от 18:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019