Али Соу говори след победата на ЦСКА с 5:1 над Септември. Нападателят блесна с хеттрик в мача от 24-ия кръг на Първа лига. 

"Много съм щастлив от трите точки. Трябваше да спечелим и съм доволен, че срещата завърши добре за нас. Представихме се на ниво, доста добре. Винаги е удоволствие да вкарваш, а когато си нападател е хубаво да ти се случва по-често. Щастлив съм, че направих хеттрик и ще търся още такива постижения", коментира Соу.

"След загубата от Левски бе важно да вземем победа, за да може да останем в битката за върха. Това бе най-важното. Много съм доволен от работата с Любослав Пенев. Играем по начин, който ми пасва като нападател, мисля, че всички сме доволни", продължи голмайсторът.

"Мауридес го няма, но това не значи, че трябва да се отпускам, дори трябва да работя повече, защото съм на важна позиция. Трябва да отговарям на очакванията и трябва да работя здраво. Всеки от водещите три отбора иска да е шампион. Ние сме в битката. Няма да спрем да се борим до последно, това е сигурно. Искам ние да сме шампиони. Искам ЦСКА да е фаворит, но ще трябва да почакаме и ще видим как ще се развият нещата, защото имаме работа за вършене", добави Соу.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019