Гледате ли? Разбирате ли? Проумявате ли какво се случва днес в българския футбол? Вероятно не. Конна полиция пази стотици фенове, които искат да си купят билети за мач на отбор във "В" група. Хора, проумявате ли какво означава ЦСКА за българския футбол?! Не ви ли става ясно, че тези, които запратиха ЦСКА в локвите, са за тежки присъди. Без право на изслушване.

Тук не става въпрос кой колко има да плаща, алинеи, точки, висши лиги, лицензи, комисии, подкомисии, изкуствени коси, бради и шкембета. Тук става въпрос за българския футбол, който е умрял. Не и в Борисовата градина, където е по-жив от всякога. Стотици, още веднъж ще го напиша - стотици, хора се трупат на опашки за билети. Преди някакъв си полуфинал с Берое. Нищо лошо към старозагорци, но ЦСКА е имал далеч по-титанични сблъсъци с европейски колоси. А сега се готви за двубоя на сезона с...Берое.

Стотици червени сърца туптят и се радват като малки деца на касите пред стадиона. Имат билет за мач с... Берое. Ако някой ми беше казал това нещо преди, щях да го помисля за луд. Берое?! Полуфинал за Купата?! Дори не финал. Може ли да ми покажете снимка от подобни опашки пред каси за футболен мач в България в последните десет години. Изключвам двубоите на Лудогорец в групите на Шампионската лига. Такива опашки нямаше и преди нито едно дерби ЦСКА - Левски. Феновете минаваха покрай касите, купуваха си билети и си заминаваха. Днес е друго. Днес е истерия. Тази истерия е надежда. Надеждата е любов. Любовта е към ЦСКА...
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!