Али Соу, който отбеляза 2 от попаденията при успеха на ЦСКА с 3:1 над Етър, даде своето мнение след края на срещата. Гамбийският нападател бе щастлив от представянето си и обяви победата днес като много важна. 

"Мачът бе много тежък. Ние се опитахме всячески да спечелим. Всеки отбор показва най-доброто от себе си срещу нас и винаги се подготвяме максимално добре. Бяхме концентрирани през всичките 90 минути на мача. Подготвени сме добре и целта е една – победата. Лично аз се чувствам щастлив на върха на атаката. Вкарах вече три гола, а за нападател е важно да вкарваш. Надявам се да продължа да бележа повече от това. Нямам търпение да видя асистенцията ми за гола, тъй като смятам, че стана добре", каза нападателят. 

"Намирам се на правилния път, което е важно. Моите съотборници са много добри. Обичам да играя отборно и искам да докажа на всички, свързани с ЦСКА, че мога и още по-добре. Важно е да радваме феновете и треньора. Мисля, че победата тук е много важна за нас. Ние не сме концентрирани върху това кой играем по-натам, а мислим само за следващия двубой. Искаме трите точки във всяка седмица", добави гамбиецът.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019