Големият талант на ЦСКА Павел Головодов изпълни намерението си да подпомогне лечението на юношата на Левски Дарин Тодоров. 17-годишният футболист на "червените" дари част от сумата, която беше събрана по сметката на баща му Георги Головодов, който почина, губейки битката с рака.

"Много сме благодарни на Павел Головодов. Преди минути в сметката на Дарин постъпиха 2000 лева от него", съобщи пред БЛИЦ СПОРТ майката на футболиста от Шумен - Даниела, която вчера се развълнува много, научавайки, че Головодов подава ръка на сина й и дори изрази готовност да поеме грижите над него и братчето му.

Както вече стана ясно, Дарин Тодоров се нуждае от близо 9000 долара, за да замине за втория етап от лечението си в Анкара.

Припомняме, че преди малко повече от 6 години юношата на Левски като по чудо остава жив след тежка катастрофа. Дарко претърпява пътен инцидент по маршрута от родния му Шумен към Каварна, където трябваше да продължи футболната му кариера. Впоследствие Тодоров прекарва 370 дни в будна кома, а битката за връщането му към нормалния начин на живот продължава и днес.

Най-лесният начин за желаещите да помогнат на Дарин Тодоров става чрез DMS кампанията (DMS DARKO на кратък номер 17 777).

Дарителската сметка на Дарин Тодоров:
Титуляр: Дарин Валериев Тодоров
УниКредит Булбанк
IBAN: BG31 UNCR 7000 1519 4561 09
BIC: UNCRBGSF
PayPal: [email protected]