"Отчитам грешките си, че ние не работихме за хората, които обичат клуба истински и не го обичат само заради това, че трябва да се възползват от парите на клуба". Признанието направи собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев, който отговори на зададени от феновете въпроси. 

Както БЛИЦ съобщи по-рано, босът на "червените" ще взриви футбола с бомбастични разкрития, които ще научим утре. От "Армията" тази вечер направиха анонс на интервюто. Цялото ще бъде публикувано в сряда в 10 часа.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Единият от собствениците на ЦСКА отговаря на въпросите на привържениците - какви грешки са допуснати и какви промени ще се предприемат, имат ли треньорите глас в избора на футболистите, има ли ясен план и финансиране за стадиона, ще станем ли шампиони и още много. Не спестихме нищо и не филтрирахме неудобните теми - обобщихме повече от 1300 въпроса, за да можете да разберете това, което ви вълнува най-много", написаха "червените" в официалния си сайт.

Гриша Ганчев казва още в анонса:

"Отчитаме, че това перо беше занемарено. Mисля си, че следващите няколко седмици ще се види коренно различно отношение специално към това перо на клуба.

Винаги са съгласувани всички играчи с треньорите, винаги, така че тази опорка, не знам кой я пусна, да е жив и здрав. 

На всеки треньор сме му казвали "тези и тези са опциите, избери си, това ни е по джоба".

Клубът е над всичко, над Гриша Ганчев. 

Искам да си станем шампиони по нормалния начин. В спорта, когато си честен и се трудиш, няма начин да не се възнагради. Ще стане рано или късно".