ЦСКА 1948 победи Торнадо (Безден) с класическото 3:0 в областния финал за купата на Аматьорската футболна лига. „Червените“ нанесоха своите удари в началото и края на мача, а играч на Торнадо захвърли жълтия картон на съдията.

Атанас Кръстев даде аванс на тима на Валентин Илиев в 18-ата минута. Преди това бившият играч на Локомотив (София) Калоян Караджинов пропусна най-чистото положение за Торнадо. До края на мача той по-често имаше пререкания със съдията, отколкото да покаже футболните си умения, което пък му спечели жълт картон.

В средата на втората част играч на тима от Безден с № 10 на екипа получи втори жълт картон и трябваше да напусне терена. Въпросният футболист, който влезе като резерва, грабна картона от ръцете на съдията и го захвърли. Името му обаче остана неизвестно за зрителите, тъй като в стартовия състав на Торнадо липсваше информация за резервите на тима.

Страстите бяха успокоени на терена в края на мача, когато ЦСКА 1948 постигна два гола, реализирани от Радослав Димитров и Калоян Стефанов. Така тимът на Валентин Илиев продължава напред в турнира за купата на АФЛ.