Футболистът на ЦСКА Жеферсон Телес даде интервю пред издание в родината си. В него той говори за новия си договор с "армейците" до лятото на 2023 година, като коментира престоя си до момента на "Българска армия".

"Това е награда за целия упорит труд и всеотдайност, които вложих на терена и в тренировките през тези две години тук в България. Много съм доволен от подкрепата, която получих от феновете, така и от клубното ръководство. Трябва да продължа да работя усилено, както го правя през последните две години и да донеса слава на ЦСКА. За щастие, адаптирах се много бързо към футбола в страната и към ЦСКА. Винаги давах всичко от себе си на терена, играейки на ръба много пъти", каза Жеферсон.

"Тези голове са важни, защото показват добрата ми работа, която върша ден след ден. Започнах този сезон с идеята да се насоча повече към атаката и да създам възможности да отбележа гол. Имах няколко шанса и успях да вкарам два пъти и да помогна на ЦСКА да спечели мачовете и в двата случая. И достигането на петдесетте мача беше важен етап, тъй като не го бях постигнал както във Витория, така и в Интернасионал. Искам да продължа да изграждам историята си в България и да помогна на ЦСКА да се върне на върха във футбола на страната", добави бразилецът.
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020