Играчът на ЦСКА Жеферсон Телес попадна сред "забравените" национали на Бразилия. Поне така озаглави своята класация бразилският анализатор Рафаел Рейс.

Във въпросния материал са написани 7 футболисти, които са обличали екипа на "селесао", а в момента защитават цветовете на "малки" отбори и са забравени, както пише колегата от страната на кафето.

Първият във въпросната класация е 29-годишният Леандро Дамиао. Преди футболистът минаваше за един от най-класните нападатели в своята страна. Той има 17 мача за Бразилия, а сега е част от японския Кавазаки Фронтале. 

Вторият във въпросния материал е именно играчът на ЦСКА Жеферсон. Журналистът Рафаел Рейс уточнява, че може би голяма част от хората не знаят кой точно е този футболист, но уточнява, че той получава повиквателна за "селесао" не при кой да е, а при Карлос Дунга. Левият бранител на "армейците" дори бе част от тима за Копа Америка 2015, но така и не записа минути. Материалът за Телес завършва с уточнение, че в момента той страда от физически проблеми в тима на Любослав Пенев. 

Останалите футболисти в класацията са Алекс Силва (Уилстерман, Боливия), Вагнер (Ал Кор, Катар), Дориа (Сантос Лагуна, Мексико), Бруно Увини (Ал Насър, Саудитска Арабия) и Клебер (Чиба, Япония).

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019