Един от най-постоянните футболистите на ЦСКА през сезона доказа, че е и стойностен човек. Защитникът Кирил Динчев и съпругата му помагат на 9-членно семейство от София. Злощастната съдба на многолюдната фамилия трогва до сълзи бранителя и половинката му Мая.

"Решихме да помогнем, като в началото дори не знаехме каква точно е ситуацията. Когато дойдохме тук видяхме едни хора, които са изключително подредени, изключително възпитани с прекрасни деца, които са изпаднали в неприятна ситуация", каза  Кирил Динчев пред телевизия България он Ер.

Докато държавата реши дали да подаде ръка на многодетното семейство -  Кирил и съпругата му, успяват да присъединят към добрата кауза доста хора, които да зарадват седемте деца, макар и временно.

"Първо решихме да им помогнем с обичайните неща - с дрехи, подарихме колело, донесохме и играчки. В този момент искам специално да благодаря на целия ми отбор ЦСКА, на Милена Копчева, на съпругата ми и на Михаел и Любомира Петрови, които се включиха в събирането и помагането на тези средства", каза още Кирил Динчев.

Мечтата на баткото в семейството - 16-годишния Радослав, е да тренира бокс. Посещението в залата не закъснява и момчето стъпи на ринга. Той получи уроци от треньора Иван Вакича.