Бившият треньор на Славия Златомир Загорчич проговори ексклузивно пред БЛИЦ за неосъщественото му преминаване в ЦСКА. До септември 2020 г. сръбският специалист беше начело на "белите", след което имаше вариант да оглави "армейците".

Заги разказа в подробности от дома си в Нови Сад защо не се е стигнало до назначаването му за треньор на ЦСКА. 

"Да, бях пред договор с ЦСКА, след като се разделих със Славия, но се случиха някои неща, които объркаха всичко. Съжалявам, че не станах треньор на ЦСКА, но се надявам след време това да се случи", каза Загорчич пред БЛИЦ и обясни по-подробно какво е възпрепятствало акостирането му в Борисовата градина.

"Бях на почивка със семейството в Златибор, когато Дани Ганчев и Стойчо Стоилов ми се обадиха. Казаха ми спешно да тръгвам за София. Веднага се прибрахме в Нови Сад, за да си оправя документите и да стегна багажа, но още същия ден, по-точно 3 часа по-късно отново ми позвъниха.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Тогава ми казаха, че няма да се случат нещата и да не се разкарвам напразно до София. Феновете прочели по медиите, че ще ставам треньор на ЦСКА и някои от тях били твърдо против. Не ме искали, защото преди съм бил в Ловеч... защото съм кадър на Литекс.

Искали нещо по-различно, но не и мен. Аз не виждам проблем, че съм играл в Литекс. Там се доказах, имах големи успехи. Но какво и да е, вече е минало. Може пък някой ден да бъда треньор на ЦСКА. Те сега имат наставник. Бруно Акрапович е добър треньор, уважавам го. Всички видяхме какво направи с Локомотив (Пловдив). Постигна страхотен успех със спечелването на двете Купи на България", разказа още Златомир Загорчич пред БЛИЦ.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Очаквайте във вторник пълното интервю на Заги пред най-четената информационна агенция! 


* Снимки: LAP.BG