Ще бъдат ли върнати осемте милиона лева, които Гриша Ганчев и Юлиан Инджов платиха за емблемата на ЦСКА? Това се питат мнозина, след като вчера ВКС определи, че фирма "Камеко", която е представлявана от адвокат от Ловеч, печели делото срещу "армейците".

Година след официалния фалит на ЦСКА тази фирма настоя, че част от имуществото на имотите на фалиралото дружество е нейна собственост. От Борисовата градина обаче са категорични, че това не е така.

Към края на 2017 г. въпросната фирма заведе дело в Окръжен съд Варна и го спечели, а след това стори същото и в Апелативен съд в морската ни столица.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Позициите на адвоката от Ловеч във ВКС са силни, а именно това е последната инстанция, пред която ЦСКА можеше да го направи. Вчера обаче съдът излезе с определение в полза на "Камеко".

Така стигаме до днешни дни, в които фирмата "Ред енимълс", с която се платиха осемте милиона, може да обяви, че е платила за земя, която не е на ЦСКА, и така търгът да се анулира, а парите да бъдат върнати на Ганчев и Инджов. Това следователно би довело и до насрочване на нов търг.

Сега се очаква реакцията на собствениците на "Ред енимълс", които са пряко засегнати от това дело.
Дело ЦСКАДело ЦСКАДело ЦСКАДело ЦСКАДело ЦСКАДело ЦСКА