Новото попълнение на ЦСКА Лиус Фернандо да Силва Монте - Каранга сподели, че голямата му цел е да стане шампион с „армейците” и да завоюва много титли и купи с червения екип. Бразилският нападател е на мнение, че бързо ще се адаптира, защото вече има опит като състезател на корейския Джежу Юнайтед. Каранга вече е успял да се запознае и с червената агитка и няма търпение да я види на живо.

"Пристигнах днес, чувствам се много щастлив. Вече започнах да опознавам колегите си. Най-важното обаче е да се опознаем на терена и да постигнем необходимия синхрон. Моята цел е да се раздавам максимално с червения екип”, сподели Каранга пред официалния сайт на ЦСКА.

„Информирах се за ЦСКА основно от интернет. Разбрах за какъв клуб става дума и че това ще е една отлична възможност за продължаване на моята кариера. Не беше лесно да избера ЦСКА, но съм доволен от взетото решение. По интернет гледах феновете, възхитен съм. Направо са изумителни с подкрепата, която оказват на обора. Нямам търпение да играя пред тях. Искам титли с ЦСКА. Това е мечтата ми и ще я постигна”, убеден е бразилецът.

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Всичко за Първа лига
Tелевизионната програма на Първа лига