Нападателят на ЦСКА Костадин Хазуров коментира, че е крайно време да се вземе някакво решение относно бъдещето на клуба. Той гостува в Актуално студио "Дерби" заедно със съотборника си Милен Кикарин. Според Хазуров е срамно, че играчи на "червените" не получават повиквателни за националния отбор.

"Миналото лято имах разговори с господин г-н Ганчев и Христо Янев. На ЦСКА няма как да се откаже. През миналото лято избягаха много играчи, остана само Борис Галчев. Знаете, че в началото на сезона никой не ни взимаше насериозно. В последните месеци бяхме атракцията на сезона и направихме фурор. На този етап съм концентриран изцяло върху играта си и нямам планове. Нека да завърши първенството и да видим какво ще стане. Сега съм концентрирам изцяло върху играта. В този труден момент, футболисти треньори, всички се опитваме да върнем ЦСКА там, където му е мястото", коментира Хазуров, който вчера блесна с 6 гола при победата над Германея (Сапарева баня) с 10:0.

"Очаквам пълен стадион за финала срещу Монтана. Който е по-добрият, да победи. Надявам се това да сме ние. Няма да е лесно, защото зарядат е доста голям, вече съм играл в такъв мач и добре ми е известен. От началото на годината имаме доста сериозно израстване както отборът, така и футболистите. Неслучайно сме на финал. Имаме добър отбор за българските стандарти и спокойно може да играем в "А" група. Срамно е, че нямаме национални състезатели. Независимо дали са юношески, мъжки и младежки национали. С резултатите показахме, че сме добър състав и заслужаваме повиквателни", добави Коце Хазуров.

"Да играеш за ЦСКА е невероятно", каза левият защитник Милен Кикарин, който е юноша на "армейците".

"Футболисти и треньори работим по план - да върнем отбора в "А" група. Тайно се надявах да направим силен отбор и да играм финал. Ето, че се случи. Има едно израстване в абсолютно целия ни състав и като единици. Видя се, че по нищо не отстъпваме на Берое. Те са отбор с традиции и са в челото на "А" група. Играхме като равен с равен. Но моето мнение е, че дори ги надиграхме", добави Кикарин.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!