ЦСКА се радва на мощна подкрепа от трибуните в домакинството на ЧФР Клуж на старта на груповата фаза в Лига Европа. Мачът на стадион "Васил Левски" започна в 19:55 часа, като на трибуните има хиляди екзалтирани фенове на "армейците", които очакват победа от любимците си. 

Прави впечатление обаче, че не се спазват стриктно противоепидемичните мерки, въпреки призивите на ръководството на ЦСКА преди двубоя. В сектор "Г" има много повече фенове от позволеното. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Припомняме, че запалянковците трябва да заемат само определеното според билета място през две седалки и да се избягва струпване на групички и физически контакти.

По-рано днес от ЦСКА отново призоваха за спазване на мерките със следното съобщение в профила си в "Туитър": "Армейци, призоваваме ви да спазвате всички противоепидемични правила, предписани от УЕФА за мачовете от Лига Европа. Да се заема само определеното според билета място през 2 седалки - местата, които не са оградени с бял или червен найлон. Да се избягва движение между редовете и секторите, както и струпване на групички и физически контакти".

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа