ЦСКА победи Чепинец (Велинград) като гост с 4:0 в пореден мач от Югозападната "В" група. Преслав Йорданов отбеляза два гола, а по един добавиха Самир Аясс и Александър Александров.

"Напълно резонна победа. Момчетата се стараха и ги поздравявам. Има някои терени, които не са на топ ниво и това ни затруднява. Домакините са се постарали да направят всичко перфектно, благодарям им. Ако обаче искаме да подобрим нивото на футбола в България, трябва да подобрим терените", каза Христо Янев след мача.

На въпрос, харесва ли му началния час на двубоя - 12:00 часа, треньорът на ЦСКА отговори: "До колкото виждам това дали на мен ми харесва, или не, никой не се съобразява. Ако започна да говоря колко нелогичен е този час, ще отнеме доста време. Ако кажат, че трябдва да играем в девет часа сутринта, ще играем в девет часа. Сами си направете сметка дали това е нормален час за футболен мач."

Относно феновете на "армейците", които отново бяха на висота, Янев каза: "Трогнат съм от посрещането. Това нещо те кара да се чувстваш специален. Стадионът бе пълен до краен предел. Един футболен клуб е толкова голям, колкото са големи неговите фенове. А нашите фенове са много големи - това е самата истина."

"На този етап няма нещо, което да ни притеснява. Ще направим необходимите промени, ще гледаме всички да са на линия за топ мачовете", завърши Ицо Янев на въпрос, свързан с предстоящите полуфинали за Купата на България срещу Берое./БЛИЦ СПОРТ