ЦСКА направи равенство 0:0 срещу Лудогорец на Националния стадион "Васил Левски". Двубоят се игра навръх 70-годишния юбилей на "червените". Христо Янев направи повторен дебют начело на ЦСКА, след като през сезон 2015/16 от "В" група изведе тима до Купата на България.

"Честито на всички "армейци"! Какво ни попречи да победим? Това, че изпуснаха много чисти положения. Създадохме ги с много труд и усилия, а ги пропиляхме с лека ръка. Не искам да коментирам работата, на който и да е било преди мен. Заложихме на неща, които можеха да са ни полезни, така и стана. Жалко, че не успяхме да отбележим гол, за да зарадваме много хора", сподели Янев.

"Искаме да покажем дребни детайли от играта, които могат да са полезни на тези момчета. Те са страхотни, вложиха много усилия. Бяха перфектни мога да кажа. В съблекалнята има много добри футболисти. От години не е имало такива футболисти в тази съблекалня. Трябва да направим крачка напред за ЦСКА. В тези три мача трябва да победим. Всеки залага името и честа си. Няма значение каква е моята амбиция. Ясна е уговорката ми с ръководството, която е за следващите три мача, след което то ще реши как да продължи напред", допълни Янев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА