ЦСКА победи Берое с 2:0 в първи полуфинал за Купата на България. Срещата се игра пред почти пълен стадион в Стара Загора и около 4000 фенове на гостите. Христо Янев се поклони именно пред привържениците и им благодари за подкрепата.

"Вие виждате ли нещо такова по другите стадиони?! Аз не съм. Заради тези фенове нашето място е в "А" група, защото ЦСКА е дал много на българския футбол", коментира Янев.

"Играхме и други силни мачове от началото на сезона. С оглед на това, че Берое е водещ отбор в "А" група, шапки долу пред момчетата, шапки долу пред феновете и пред всички, които ни подкрепят пред телевизорите. Нямах никакви притеснения, знам футболните качества на моите играчи, знам какви характери са. Внимателно подбирам думите си, когато говоря. Изключителни момчета, мога само да ги поздравя, свалям им шапка за сериозността и за всичко, което правят всеки ден", допълни треньорът на ЦСКА.

"Реваншът е коварен мач, в който трябва да покажем същата игра, същите стойности и да се преборим, за да продължим напред. Мразя да казвам хоп преди да съм скочил. Имаме реванш, Берое е стойностен отбор. Трябва да продходим сериозно и да сме здраво стъпили на земята", каза още младият треньор.

Христо Янев коментира и състоянието на Борис Галчев, който получи контузия в края на мача: "Виждам един мъж, който се бори 90 минути, въпреки че краката му се схванаха. Нормално е да се изморят всички, но показаха воля за победа."

 

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!