ОФК Костинброд постигна втора поредна победа, след като в отложен кръг надделя с 2:1 над дублиращия отбор на ЦСКА в Югозападната Трета лига. Точни за костинбродчани бяха Борислав Будинов в 50-та минута и Теодор Милошев в 73-та.

Двубоят започна с натиск на домакините, които бяха по-настоятелни в търсенето на попадение, но до такова така и не успяваха да достигнат. В 32-та минута Даниел Васев с изстрел от далеч опита късмета си, но топката премина на сантиметри от вратата. В 38-та минута Борислав Будинов също бе близо до попадението, отново след изстрел от дистанция, но вратарят на армейците се намеси и изби в корнер. Две минути преди края на редовното време, гостите пропуснаха да открият резултата. След центриране от дясно и удар с глава на техен състезател, вратарят Галев с отличен рефлекс предотврати попадение в своята врата. Така двата отбора се разделиха на полувремето без попадения.

Второто полувреме започна отново с натиск на костинбродчани, които упорито търсеха попадението. До него се стигна след като в 50-та минута, капитанът Стефан Методиев нахлу в наказателното поле и бе съборен от футболист в бяло и реферът Волен Чинков посочи бялата точка. Зад топката застана Борислав Будинов, но изстрелът му бе отразен от стража на армейците, но при добавката Будинов бе безпогрешен. Армейците се втурнаха в изравняване на резултата и бяха близо в 60-та минута, но отново Галев заключи вратата си. Така се стигна до 73-та минута, когато отново след рейд на Методиев, нахлу в наказателното поле и върна към непокрития Теодор Милошев, който не остави шансове на вратаря на гостите. ЦСКА отговори в 80-та минута, когато техен футболист проби от ляво и намери в наказателното поле непокрит съотборник, който не остави шансове на Галев. До края на срещата нямаше опасности пред двете врати и така възпитаниците на старши треньора Христо Коилов се поздравиха с успеха.

С победата си днес ОФК Костинброд се завърна на върха във временното класиране, а в следващия кръг гостува на ФК Гранит Владая в събота от 14:00 часа.