Новият треньор на ЦСКА Милош Крушчич говори след победата с 3:1 над Пирин (Благоевград) в контролна среща. Той даде мнението си за двубоя, но отказа да коментира ситуацията с Николай Бодуров. 

"Тази проверка беше много добра срещу добър съперник като Пирин. Играхме след три дни тежки тренировки в Банско. Най-важното беше всички да са здрави и готови за следващия мач срещу Локомотив (Пловдив). Всичките ни футболисти са добри. Опитваме се да играем агресивен и нападателен футбол. Ще видим на терена дали ще се получи. Днес малко бяхме уморени след тежките тренировки в Банско", каза Крушчич.

Сърбинът отказа да коментира ситуацията с Николай Бодуров: "И Люпко Петрович го каза - по тази тема много се изговори. Аз не искам. Други трябва да говорят. Бодуров е добър футболист, но не искам да говоря. Мислите ми са само за тима и какво трябва да правим на терена. Какво се пише и говори, какво може да стане или да не стане - не ми влияе. Всички дадоха максимума днес, това е важното. Доволен съм от всички играчи", завърши треньорът на "червените".
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020