Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич коментира загубата с 0:3 от Виктория (Пилзен). Toва е третото поражение за "червените" от четирите им мача до момента на подготвителния лагер в Марбея. След поредната слаба продукция Крушчич хвърли вината върху футболистите си.

"Енрике влезе на 15-ата минута след дългата пауза заради контузия и това е единственият положителен момент днес. Естествено, не съм доволен. Някои футболисти получиха възможност да играят срещу сериозен отбор, но не се получи. Не играхме добре, пропуснахме много моменти. Не оправдаха очакванията", каза треньорът на ЦСКА.

"Не можем винаги да играем с едни и същи футболисти. Днес основните ни защитници почиваха, а пък другите получиха възможност, но не се справиха добре. Много неща не се получиха, много играчи не играха въобще. Тези, които получиха възможност да играят, не оправдаха шансовете си. Надявам се утре (б.р. - срещу Яблонец) да изглеждаме по друг начин", подчерта Крушчич. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Днес имахме 2-3 възможности, можехме да вкараме гол, но нямахме ден. Утре ще играем с други играчи. Али Соу ще вземе участие", добави треньорът на ЦСКА. 

"Ахмедов получи удар, ще видим как е. Същото е положението и с Пинто. Не мисля, че са сериозни проблемите с тях. Белтраме пристигна преди два дни. Днес се видя качество в играта, ще трябва време, за да се впише в колектива. Сега е важно за мен контузените играчи да се върнат в отбора", завърши Крушчич.

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020