Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич коментира победата на тима му над Славия с 1:0. "Червените" изпуснаха доста положения, а в края можеха да допуснат гол и да не вземат победата. 

„Доволен съм от резултата и от играта. Отборът на Славия е добър и беше във форма, но ние победихме заслужено. Можеше и по-рано да затворим мача, след като създадохме толкова положения. Имахме и късмет в края, но все пак заслужен успех за нас. Не подценихме Славия в последните минути, просто пропуснахме много положения и във футбола е закономерно след това съперникът да получи едно или две“, започна сръбският специалист.

„Всички твърдят, че играем по-добре през втората част, но аз не съм съгласен. Мисля, че играем на високо темпо и в двете части, но това е поради физическото отпадане в съперника", продължи наставникът на ЦСКА.

„Беше труден мач днес. Трудно е да се концентрираш преди пауза за националните отбори. Затова и победата е толкова важна. Искам да благодаря на феновете, тази победа е за тях. Всички работим, за да ги зарадваме.

Тази победа ни дава спокойствие, за да работим по време на паузата. Искам да продължим по същия начин“, завърши Крушчич.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020