Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич коментира равенството с Локомотив (Пловдив) (1:1) в последния кръг от редовния сезон в efbet Лига. "Мачът оправда очакванията за дерби. Момчетата дадоха максимума си, през цялото време атакувахме, бяхме агресивни, имахме възможности. Не мога обаче да бъда доволен, искахме да спечелим", каза сърбинът. 

"Без шанс не може, това е футболът. Благодарен съм на момчетата, защото се борихме до самия край. Не съм треньор, който плаче и се оплаква. Ще работим за вкарването на голове. Имам трима нападатели, дадох шанс на Томи Юрич да играе. Не смених Соу, защото не съм доволен от него, не. Юрич изпълни всичко, което му казах, това е", обясни Крушчич.

Рожденикът днес Али Соу се отчете с греда преди почивката, а в началото на втората част беше заменен от Юрич.

"Играхме добре срещу силен физически съперник. Тиаго е изключително важен футболист за нас. Стефано Белтраме има проблем с глезена, сам ни каза, че не е готов на 100% да дава максимума и заради това не беше в групата. Всеки мач е дерби - с Витоша (Бистрица), за Купата, с Локомотив, с Левски, всичко. Виковете за оставка няма да ги коментирам", добави Милош Крушчич.

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020